Προϊόντα

Ενδεικτικά:

 

Ελαστικά Προσκρουστήρων

  • Ελαστικά Αεροσκαφών
  • Δέστρες - Κρίκοι
  •  

 

Εδώ θα βρείτε μία σύντομη περιγραφή των προιόντων μας καθώς και διάφορες μεθόδους χρήσης αυτών.

Πάντα πρωτοπόροι στο τομέα δράσης μας, παράγουμε και εμπορευόμαστε προϊόντα ελαστικών προσκρουστήρων κάθε είδους και όχι μόνο. Με στόχο άριστα προϊόντα, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ελαστικού και εξαρτήματα που διαθέτουμε, μπορεί να καλύψει σχεδόν κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει απόλυτα και τον πιο απαιτητικό πελάτη με την πλέον σύνθετη εφαρμογή.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο και στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξουν παρέχοντας ελαστικά κάθε είδους σε διάφορα μεγέθη για οποιασδήποτε υλοποίηση βασισμένη σε σχέδια και προδιαγραφές σας, ανεξαρτήτως ποσότητας και μεγέθους.

 

Η ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουμε, τα σύγχρονα υλικά που διαθέτουμε, οι εξελιγμένοι τρόποι παραγωγής και διάθεσης που πλέον εφαρμόζουμε, αποτελούν σταθερή εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας για τους πελάτες μας.

Ελαστικά Προσκρουστήρων

Χρησιμοποιούνται κυρίως σε μεγάλα λιμάνια για τη προστασία των πλοίων από εκδορές λόγο τριβής όταν έρχονται σε επαφή με τις προβλήτες των λιμανιών.Πατήστε στη φωτογραφία για να δείτε τις εγκαταστάσεις μας.

Ελαστικά Αεροσκαφών

Η εταιρία μας διαθέτει

ελαστικά αεροσκαφών για κάθε χρήση σε άριστη κατάταση και επιλεγμένα από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Πατήστε στη φωτογραφία για να δείτε τις εγκαταστάσεις μας.

Δέστρες / Κρίκοι

Οι μπίντες είναι μόνιμες μεταλλικές κατασκευές που φέρουν οι αποβάθρες, προβλήτες κλπ. η οποίες και χρησιμεύουν για την πρόσδεση των πλοίων με σχοινιά (κάβους) ή συρματόσχοινα ή αλυσίδες (καδένες). Οι Κρικοι ειναι ανοξείιδωτοι και χρησιμεύουν και αυτοί για την πρόσδεση των πλοίων με σχοινιά. Και οι δυο κατασκευές μπορουν να εμφυτευτούν  κατά την κατασκευή της προβλήτας η ακόμα και μετά. Πατήστε στη φωτογραφία για να δείτε τις εγκαταστάσεις μας.© Γαλιατσάτος Κωνσταντίνος & Γαλιατσάτου Ανδρομάχη Ο.Ε. Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος.

Ανάπτυξη, τεχνική υποστήριξη: CitiWave Systems Ltd